Onze partners

Onze partners al ontmoet? Naast onze eigen Signature-collectie, werken we samen met verschillende ontwerpers. Elk van hen heeft een eigen stijl en drukt zijn eigen stempel op de collectie. Zo kunnen we een divers aanbod aan stoffen en designs aanbieden. Voor elk wat wils! Welk is jouw favoriete collectie?

Logo Eva Mouton

Eva Mouton

We zijn trots de collectie van Eva Mouton te mogen verdelen. De vrolijke tekeningen van Eva zorgen voor de perfecte basis voor een hippe collectie. De stoffen die hieruit voortkomen zijn ideaal voor kleine bandieten. De hoge kwaliteit gecombineerd met felle kleuren en schattige prints kunnen niet anders dan in de smaak vallen bij de kids.

Logo_bel'etoile

Bel'Etoile

Een Belgische patroonontwerpster met originele patronen! Ben je op zoek naar stijlvolle stoffen voor dameskleding? Neem dan zeker eens een kijkje in de collectie van Bel’Etoile. Deze stoffen zijn perfect voor jouw volgende favoriete kledingstuk.

Wisj

WISJ designs is in de eerste plaats een patronen label. Verder kan je ook de blog bezoeken, met allerlei DIY-projecten en is er ook een stoffencollectie. Eenvoudige, grafische prints met een knipoog naar recente dagdagelijkse gebeurtenissen zijn hier de rode draad.

Knipmode

Knipmode is het grootste zelfmaakmode maandblad van Nederland. Het is zelfs het enige Nederlandse tijdschrift met álle expertise op het gebied van zelfmaakmode. Dit magazine biedt volop inspiratie, praktische én technische informatie over het zelf maken van je kleding en leuke stylingtips. Niet alleen creatief, maar ook praktisch en kwalitatief hoogstaand.

Burda

Creatief zijn, ontwerpen, iets met je eigen handen produceren – wat we vandaag de dag verstaan onder ‘handwerken’ of ‘knutselen’ is een wereldwijde trend. Bij Burda Style inspireren we vrouwen om hun passie voor handwerk te volgen en zo trots te kunnen zijn op hun eigen projecten.

Hey, get in touch!

Wij staan open voor leuke samenwerkingen.

Onze verdeelpunten